Euro Equipment Nederland wordt ERBA

Sinds 2013 maakt Euro Equipment Nederland in Rotterdam onderdeel uit van ERBA Plaatbewerking in Veenendaal.  Na een verregaande integratie van de twee bedrijven op het gebied van plaat- en buissnijwerk is het tijd om de bedrijven in de markt te positioneren onder één handelsnaam. Vanaf 1 januari 2021 gaat Euro Equipment Nederland verder onder de handelsnaam ERBA.

Directeur Erwin van Soest legt uit; “Begin dit jaar zijn we goed naar onze processen gaan kijken binnen ERBA. We hebben een serieuze professionaliteitsslag gemaakt, die we ook bij Euro Equipment Nederland hebben ingezet. De samenwerking tussen de twee bedrijven is inmiddels zo goed, dat we het logisch vinden dat we ook onder één handelsnaam de markt bedienen. Eén naam is gewoon efficiënter én effectiever. Daarom zullen Euro Equipment Nederland en ERBA Plaatbewerking vanaf 1 januari 2021 verder gaan onder de handelsnaam ERBA met vestigingen in Rotterdam en Veenendaal. De beide vestigingen vormen samen met ERBA Buisbewerking en BVS Sociaal Metaal de ERBA Groep.”

Voor klanten en leveranciers verandert er weinig. Erwin: “ De handelsnaam ERBA gebruiken we alleen in onze correspondentie en voor onze marketingactiviteiten. Juridisch blijven de bedrijven gewoon twee zelfstandig opererende bedrijven, met de huidige inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel. Daar verandert dus niets aan. Ook adresgegevens, telefoonnummers en bankrekeningnummers blijven hetzelfde. Wel zullen de e-mailadressen wijzigen. Onze klanten en leveranciers zijn daarover al geïnformeerd.”

“Het wijzigen van de naam  Euro Equipment Nederland naar ERBA zien we niet als het afsluiten van een tijdperk, maar juist als een start van een periode waarin we de ingezette professionaliseringsslag en de beoogde groei gaan doorzetten.”